Rankų darbo šokoladas su karamelizuotų sausainių įdaru
Cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, karamelizuoti sausainiai (45%), nugriebto pieno milteliai, augalinis aliejus, kvietiniai miltai, sojų miltai, sviestas, druska, miežių salyklo ekstraktas, citrinos rūgštis. Emulsiklis (sojų lecitinas).Tešlos kildinimo medžiaga (natrio karbonatas).
Maistinė vertė (100g)
Energetinė vertė: 2231.04kJ/537.42kcal. Riebalai ( iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių) – 35.5g/16.11g.; angliavandeniai ( iš kurių cukrus) -49.55g./44.13g.; baltymai – 3.2g.; druska – 0.38g.
Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 100 g. (± 10 g).
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.